Kasvihuoneen rakentaminen on alkanut

Heinolan tilalle on nousemassa kasvihuone nimeltään Kukoistamo. Ensimmäiset askeleet kohti tomaatinkasvatusta otettiin tämän viikon maanataina, kun koneet saapuivat tekemään kaivuu- ja tasoitustöitä.

IMG_1285

IMG_1286

IMG_1287

Seuraavana päivänä päästiin asentamaan myös kangasta, jonka päälle levitetään kivituhkaa käytävien kohdalle. Viljely tulee tapahtumaan laatikoissa, jotka rakennamme kuormalavoista. Aikamoinen homma tiedossa, sillä laatikoita tulee 44kpl ja lavoja tarvitaan yli 400. Toivottavasti onnistumme tavoitteessamme. Kaikki apukädet ovat varmasti tarpeen, joten jos pääset paikalle auttamaan, ota rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostilla heinolanmaatila (at) gmail .com. Aikataulu on suunniteltu siten, että huhtikuun alussa pääsemme aloittamaan taimikasvatuksen kasvihuoneen kaarien suojassa.

IMG_1291

Ansku

P.S. Nämä sivumme ovat siivouksen ja muutostöiden alla, joten älä ihmettele, jos hetkellisesti löydät tekstejä ja kuvia oudoista paikoista. Artikkelit myös muuttavat paikkoja, mutta toivottavasti tulevaisuudessa ne ovat selkeämmin ja helpommin löydettävissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s